Välkommen till Bergbo HVB  -behandlingshemmet med dig i fokus

 

Bergbo HVB, är ett behandlingshem som varit verksamt sedan år 2000. Vi tar emot ungdomar mellan 10 - 16 år.
På Bergbo tar vi emot upp till fem samtidiga placeringar för behandling och i förekommande fall mera ingående psykologbedömning- och psykologutredning.
Bergbo har tillgång till egen psykolog, psykoterapeut / handledare i psykoterapi och distriktssköterska dygnet runt och kan tillgodose de flesta krav i behandlingsarbetet.
Utöver vår specialistkompetens har vi en erfaren och stabil personalgrupp som arbetat med
många komplicerade placeringar med lyckat resultat genom åren.

Fritidssysselsättningarna på Bergbo HVB är många och möjligheterna är än fler då behandlingshemmet ligger perfekt avvägt med närhet till såväl småstad som skog och natur. Vi har goda kontakter med en rad olika fritidsverksamheter och verkar aktivt för att våra ungdomar skall kunna delta i aktiviteter som intresserar eller intressen som kan väckas så som; Musik, Fotboll, Bågskytte, skidor, fiske, skoter, etc..

De inskrivna barnen och ungdomarna går i  den kommunala skolan och har där egen lärare med behörighet att undervisa eleverna i grundskolans ämnen.

Vi söker kontinureligt medarbetare som kan arbeta med kort varsel vid sjukdom eller ledighet i den orinarie personalgruppen. Vi vill att du är välutbildad, gärna Behandlingspedagog/assistent med god erfarenhet och självkännedom för vik. Körkort är ett krav.  Kontakta Monica Nilsson på 0707957030 eller monica@bergbo.se. Mer information under "Arbeta hos oss!"